Nederland - Nederlands
selecteer een land

Kenmerkend voor AbbVie

Mensen en de kwaliteit van hun leven staan bij ons op de eerste plaats. Dit stuurt ons in wat wij doen en hóe wij dat doen, voor iedereen die vertrouwt op onze geneesmiddelen en voor iedereen die bij ons werkt.

father-son

Patient journey

De reis die iemand doormaakt tijdens zijn of haar ziekte (patient journey) is altijd ons uitgangspunt. Deze werkwijze geeft ons inzicht in wat patiënten nodig hebben, bij de eerste symptomen, behandeling en alles ertussenin en daarna. Elke dag proberen we weer een antwoord te vinden op belangrijke gezondheidsvraagstukken.


dev03

Innovatief

Innovatie is bij AbbVie onderdeel van de dagelijkse praktijk. Om mensen met complexe aandoeningen structureel te kunnen helpen moet je blijven innoveren. Ruim 30 getrainde collega’s stimuleren innovatie overal binnen onze organisatie. Het houdt ons scherp en helpt om blijvend op een vernieuwende manier te blijven kijken. Nieuwsgierig naar onze vernieuwende initiatieven? Kijk dan eens bij ons nieuws!


Fit voor werk en PRIVÉLEVEN

Het hebben van werk behoort tot de top 3 van wat mensen belangrijk vinden in het leven. Ons streven is dat mensen in betere gezondheid zijn, zodat ze ook fit zijn voor werk- en privéleven. Zo raken wij de levens van mannen, vrouwen en kinderen in de Nederlandse samenleving. 


Goed werkgeverschap

Al ons werk is erop gericht gezondheid te verbeteren. Onze gezamenlijke ambitie is dat mogelijkheden werkelijkheid worden. AbbVie zorgt voor een omgeving waar we dit realiseren. Het is dan ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie om een goede werkgever te zijn. Zo nemen we jaarlijks deel aan het Great Place to Work onderzoek. Deze lijst met beste werkgevers is samengesteld op basis van onderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. AbbVie is zo’n Best Workplace.

 

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?