Nederland - Nederlands
selecteer een land

Diversiteit zorgt voor een dynamische werkplek

Bij AbbVie werken duizenden mensen met verschillende achtergronden, vakkennis en perspectieven. In een open cultuur kunnen zij hun eigen unieke ideeën, benaderingen en ervaringen omzetten in concrete plannen, inbrengen en realiseren. Deze diversiteit zorgt voor een dynamische en effectieve organisatie.


Veel gemeen met patiënten

Mensen helpen, we doen niets liever dan dat. We kunnen dat niet zonder onze gepassioneerde medewerkers. We hebben veel gemeen met de mensen voor wie we het allemaal doen. Per slot van rekening zijn wij in de eerste plaats zelf ook vrienden, broers, zussen, ouders, en soms ook patiënt.


Multidisciplinaire teams gaan voor het beste resultaat

Wij hebben verschillende expertises, maar we delen één passie: ’s werelds meest complexe en ernstige ziekten aanpakken. Voor een waardevolle bijdrage, werken we met gedreven collega’s met verschillende achtergronden. Van arts tot bioloog, van apotheker tot organisatieadviseur, van marketeer tot patiëntenvoorlichter. In multidisciplinaire teams gaan wij voor het beste resultaat.


Plezier in ons werk

Iedereen heeft de vrijheid om ideeën uit te dragen, uitdagingen aan te gaan en nieuwe oplossingen te vinden die mensen écht helpen. We stimuleren om te groeien. Ook helpen we medewerkers om zich goed te voelen. Iemand die lekker in zijn vel zit, presteert vaak ook beter. Zo halen we het beste uit onszelf en hebben we meer plezier in ons werk en leven. Dat is goed voor onze medewerkers, voor AbbVie én voor de gezondheidszorg.  

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?