Nederland - Nederlands
selecteer een land

Circa 29.000 medewerkers en dit aantal neemt toe. Sluit bij ons aan.


career-home

Mensen helpen om fit te zijn voor werk en privéleven

AbbVie is een jong en ambitieus biofarmaceutisch bedrijf. Het is onze missie om mensen met complexe aandoeningen te helpen met onze innovatieve geneesmiddelen. Dat doen wij in ziektegebieden als immunologie, neurologie, virologie en oncologie. Van ontdekken, produceren en toegankelijk maken voor patiënten tot zorg dragen voor levering van onze geneesmiddelen op het juiste moment en de juiste plek.

Een ziekteproces is heel persoonlijk. Daarom richt AbbVie zich op wat voor de patiënt het meeste telt. De reis die iemand doormaakt tijdens zijn of haar ziekte is altijd het uitgangspunt. Mensen helpen om fit te zijn voor werk en privéleven, dát is hoe AbbVie het verschil maakt in de kwaliteit van leven van mannen, vrouwen en kinderen in de Nederlandse samenleving.

Aan deze missie dragen de medewerkers van AbbVie elke dag hun steentje bij. De inzet en toewijding van onze medewerkers maakt ons succesvol.


Verlaten abbvie.nl

U verlaat nu de abbvie.nl website en gaat naar de abbvie job search website met een overzicht van onze actuele vacatures.

Om een volledig overzicht te krijgen van alle vacatures in ons Nederlandse filiaal selecteert u zowel de vacatures in het Engels als in het Nederlands.

Wilt u verdergaan naar deze job search website?

Goed werkgeverschap

We vinden het bij AbbVie heel belangrijk dat onze werknemers zich kunnen ontwikkelen, breed inzetbaar zijn en goed in hun vel zitten. Daarom besteden we veel aandacht aan het bedanken en ontwikkelen van onze medewerkers. Onze visie is dat persoonlijke ontwikkeling verder reikt dan de carrière bij AbbVie. Wij kijken breder, naar de inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Ook hecht AbbVie veel waarde aan het delen en vieren van successen, wat leidt tot een sterk teamgevoel.

Het is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsstrategie om een goede werkgever te zijn. Zo nemen we jaarlijks deel aan het Great Place to Work onderzoek. Deze lijst met beste werkgevers is samengesteld op basis van onderzoek naar de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. AbbVie is zo’n Best Workplace.

Onder “Werken bij AbbVie” staat een selectie van initiatieven en arbeidsvoorwaarden die bijdragen aan de ‘Great Place to Work’ die AbbVie is.

Verlaten abbvie.nl

De website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd.

De website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

Wenst u verder te gaan naar deze website?

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?