Nederland - Nederlands
selecteer een land
 

CONTACTGEGEVENS

AbbVie B.V.

Wegalaan 9,
2132 JD Hoofddorp
Telefoon: +31 (0) 88 32 22 843
Email: info.nl@abbvie.com

Als u vragen heeft over uw behandeling met onze geneesmiddelen neem dan contact op met uw arts. Hij of zij kent uw persoonlijke situatie en kan u passend advies geven.

Heeft u vragen over onze geneesmiddelen in het algemeen, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Medical Information, tel: 0800 90 70 of via e-mail: medinfo.ho.nl@abbvie.com, bereikbaar tijdens kantooruren.

 


Voor plannings- en logistieke vraagstukken voor binnen- en buitenland, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met het Office Management Team van AbbVie Logistics BV.
Het team is telefonisch bereikbaar via +31 (0) 384 67 44  44 of per mail via secretariat@abbVie.com.
Zij verbinden u graag door met het Customer Service Team voor verdere ondersteuning

AbbVie Logistics B.V.
Zuiderzeelaan 53
8017 JV Zwolle

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?