Skip to main content

AbbVie rent voor Emma at Work

9 apr 2019 | Werken bij AbbVie

Wat doet werk met je als je ziek bent of een fysieke beperking hebt? Het geeft je zelfvertrouwen, eigenwaarde, het gevoel dat je meedoet.” Om deze reden heeft AbbVie zich voor het derde jaar op rij ingezet voor Emma at Work, een arbeidsbemiddelingsbureau voor jongeren met een chronische of fysieke aandoening. De runners van AbbVie renden in verschillende hardloopevenementen ruim 650 kilometer bij elkaar.

 

Uit handen van een aantal AbbVie runners namen Caroline Helversteijn en Thomas Broedelet van Emma at Work de donatie in ontvangst. Net als in 2017, hebben de runners van AbbVie ook in 2018 meer dan 650 kilometers bij elkaar gerend. Voor elke afgelegde kilometer was via AbbVie sponsorgeld te verdienen voor Emma at Work. In totaal werd €3.500,- bij elkaar gelopen.

Ook in 2019 blijft AbbVie Emma at Work ondersteunen met sponsoring via de Club van 1000, als (stage)werkgever voor jongeren, en als partner in de Fit for Work coalitie, die zich inzet voor werkbehoud voor mensen met een chronische aandoening.