Skip to main content

Erkenning

We zijn trots op de erkenning en waardering van ons werk.

Diversiteit, leiderschap, betrokkenheid

De Top 10 van Great Place to Work
Goed werkgeverschap

Voor al onze (toekomstige) medewerkers willen wij een geweldige werkplek zijn. Doordat we jaarlijks het Great Place to Work onderzoek houden, krijgen we inzicht in de mate waarin ons werkgeversbeleid wordt gewaardeerd. AbbVie heeft de eerste plaats behaald op de lijst van Best Workplaces Nederland 2021 in de categorie Multinational Companies. Het inzicht uit het onderzoek is waardevol. Op basis van de resultaten kunnen we verbeterpunten formuleren en blijven groeien als organisatie. Een organisatie waar medewerkers het naar hun zin hebben, waar zij trots op zijn en waarin zij met plezier en vertrouwen samenwerken.

Week of possibilities

‘De week waarin alles mogelijk is’. Een traditie van AbbVie over heel de wereld; gestart en gefinancierd door de AbbVie Foundation in 2014. Elk jaar, gedurende één week, zetten onze vrijwilligers in meer dan 50 landen zich in om de lokale gemeenschappen te ondersteunen en sterker te maken. Ook in Nederland zetten AbbVie medewerkers zich jaarlijks in voor de gemeenschap . Zij gaan op verschillende locaties enthousiast aan de slag om bijvoorbeeld een leuke dag te organiseren voor en met ouderen, mensen met een beperking, kinderen uit achterstandswijken en dak- en thuislozen.

De AbbVie Foundation heeft tot doel het leven van kansarmen te verbeteren door te focussen op het versterken van lokale gemeenschappen, duurzame gezondheidszorg en efficiënte educatieve programma’s. Meer info op www.abbviefoundation.org