Nederland - Nederlands
selecteer een land

Om te groeien, moet je blijven innoveren

Onderzoek en innovatie zijn het fundament van onze organisatie. Wij richten ons op de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen die overtuigende, klinische prestaties leveren.


Ziektegebieden waar de behoefte groot is

Wij richten ons op diverse ziektegebieden: immunologie, virologie, neurologie en oncologie. Innovatie is bij ons onderdeel van de dagelijkse praktijk. Met onze onderzoeken vertalen we wetenschap naar effectieve geneesmiddelen. 

Wilt u meer informatie over het verloop van klinische studies en wat het betekent om hieraan deel te nemen, ga dan naar AbbVieonderzoek.nl


Samenwerkingsverbanden spelen een belangrijke rol

Daar waar nodig, gaan we samenwerkingsverbanden aan met collega-bedrijven, universiteiten, of andere relevante partijen. Samen bereiken we vaak meer dan alleen.

Meer informatie is te vinden op de website van ons hoofdkantoor.


Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?