Nederland - Nederlands
selecteer een land

Samen kanker te slim af zijn

Samen kanker te slim af zijn. Dat is ons streven, elke dag opnieuw. Omdat we weten dat voor mensen met kanker elke dag telt. Ook in oncologie is AbbVie vastbesloten om samen met partners de komende jaren een grote bijdrage te leveren aan zorgverbeteringen en kankerbestrijding.


Ontdekken, onderzoeken, ontwikkelen.

Na ruim twintig jaar onderzoek kunnen we mensen met moeilijk te behandelen chronische lymfatische leukemie vandaag de dag een nieuw perspectief bieden. En daar blijft het niet bij. Voor twintig potentiële innovatieve kankergeneesmiddelen verrichten we (pre)klinisch onderzoek in fase 1, 2 of 3.

Meer over onderzoek en ontwikkeling

Versnellen, verbeteren, verschil maken.

Snel en doelgericht onderzoeken we mogelijkheden om de grenzen voor de patiënten in de zorg te verleggen. Zo maken we ons er sterk voor dat patiënten met bloedkanker in de nabije toekomst chemovrij én tijdelijk behandeld kunnen worden. Daarnaast streven we met nieuwe doelgerichte behandelingen tegen hersentumoren en longkanker ernaar dat patiënten met een zeer slechte prognose een hoopvolle toekomst hebben.

Meer over verschil maken

Samenbrengen, samenwerken, samen zorgen.

Om tot het beste resultaat te komen, werken wij nauw samen met wetenschappers, artsen, branchegenoten, gezondheidsautoriteiten, patiënten- en belangenorganisaties. Zodat artsen en onderzoekers snel klinisch onderzoek met ons kunnen opzetten. En ziekenhuizen en kennisinstituten oplossingen kunnen implementeren waarmee we de zorg voor patiënten verder verbeteren.

Meer over samenwerking

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?