Nederland - Nederlands
selecteer een land

Hoogwaardige kennis is onmisbaar

Mensen en de kwaliteit van hun leven staan bij ons op de eerste plaats. Daarom pakken we ’s werelds meest complexe en ernstige ziekten aan. Actuele kennis is hierbij onmisbaar.


Kundige artsen en wetenschappers

Op onze medische afdelingen werken kundige artsen en wetenschappers die dagelijks in contact staan met zowel nationale en internationale experts in de zorg. Iedereen is gespecialiseerd in een specifiek ziektegebied. Denk bijvoorbeeld aan reuma, psoriasis, ziekte van Crohn, hepatitis C, ziekte van Parkinson en kanker.


Artsen krijgen de juiste informatie

Ons medisch team adviseert artsen over juist medicijngebruik. De ontwikkelingen in de gezondheidszorg gaan snel. Educatie is dan ook onmisbaar om bij te blijven. Daarom delen wij onze kennis over de laatste stand van de wetenschap en praktijk op een specifiek therapeutisch gebied met artsen in Nederland.


Scholingsbehoefte

Hoogwaardige kennis is onmisbaar. Daarom kijken we altijd naar waar de scholingsbehoefte ligt. En welke scholing al wordt aangeboden. Als dat nodig is, brengen we verschillende partijen bij elkaar. Samen maken we medische educatie mogelijk. Zo leveren wij een waardevolle bijdrage aan de gezondheidszorg. 


Medical Affairs bij AbbVie

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?