Nederland - Nederlands
selecteer een land

Impuls aan zorginnovatie

Mensen leven tegenwoordig langer. Niet voor iedereen zijn deze extra jaren ook jaren van goede gezondheid. Het aantal mensen met een chronische aandoening groeit. Deze maatschappelijke uitdaging vraagt om een nieuwe manier van denken en doen. Vernieuwing is nodig om de zorg toekomstbestendig te maken. AbbVie draagt hieraan bij.


Nadenken over de toekomst

Verschillende partijen denken na over de toekomst van de zorg. Samenwerking tussen wetenschap, bedrijfsleven, overheid en onderwijs is nodig om alle uitdagingen in de gezondheidszorg het hoofd te bieden. AbbVie brengt expertise in als het gaat om:

  • de ontwikkeling en juist gebruik van innovatieve geneesmiddelen
  • onze kennis van ziektebeelden
  • onze netwerken
  • onze inzichten in de verbetering van zorg

Ideeën omzetten naar de praktijk

Zien we knelpunten in de zorg? Dan brengen we belangrijke partijen bij elkaar, bouwen we aan coalities en dragen bij aan verbetering van de zorg. Ideeën zetten we om naar de praktijk. Om van elkaar te leren én om elkaar te helpen. Samen geven we zo een impuls aan de verandering in de zorg. Nieuwsgierig naar onze vernieuwende initiatieven? Kijk dan eens bij ons nieuws!
 

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?