Skip to main content

Vacatures

Bekijk de onderstaande vacatures waarvoor wij momenteel talent zoeken!

Vacatures bij AbbVie in Nederland

Voor alle vacatures bezoek je onze global portal: AbbVie vacatures wereldwijd incl.

Procedure bij vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talent, zodra jij gereageerd hebt op een vacature ontvang je van ons een ontvangstbevestiging. Wij streven ernaar om binnen twee weken communicatie uit te sturen met betrekking tot het verdere proces.

Het verdere selectieproces houden wij graag zo kort mogelijk en bestaat daarom in principe uit twee rondes waarbij een assessment en/of business case onderdeel kan zijn. Tijdens de rondes vinden wij het belangrijk dat je een goed beeld krijgt bij de rol, het team en ons bedrijf. Je spreekt daarom met Talent Acquisition, de hiring manager en directe collega’s. 

Zijn zowel jij als wij enthousiast dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en bieden wij jou op basis van jouw acceptatie en referentie check een contract aan. Wij heten jou graag welkom bij AbbVie!

Sluit je aan bij onze Talent Community

Ben je geïnteresseerd in een functie bij AbbVie, maar zijn er op dit moment geen geschikte vacatures beschikbaar? Laat dan je gegevens achter in onze Talent Community. Wij houden jou dan op de hoogte van onze vacatures en ons Talent Acquisition team kan contact met jou opnemen bij een mogelijke match.

Talent Community