Nederland - Nederlands
selecteer een land

Betere gezondheid en KWALITEIT VAN LEVEN voor patiënten wereldwijd

AbbVie is een jong en ambitieus biofarmaceutisch bedrijf. Het is onze missie om mensen met complexe aandoeningen te helpen met onze innovatieve geneesmiddelen en bijbehorende zorgoplossingen. Dat doen wij bij ziektegebieden zoals reuma, psoriasis, ziekte van Crohn, hepatitis C, ziekte van Parkinson en kanker. Mensen helpen om fit te zijn voor werk- en privéleven, daar doen we het voor.


Samen het verschil maken

Een ziekteproces is heel persoonlijk. Daarom richten wij ons op wat voor de patiënt het meeste telt: de patient journey. Deze reis die iemand maakt tijdens zijn of haar ziekte is ons uitgangspunt. Zo maken wij het verschil in de kwaliteit van leven van miljoenen mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld.


Solide en innovatief

AbbVie werd in 2013 opgericht als wereldwijd biofarmaceutisch bedrijf. Onze herkomst ligt in Abbott, opgericht in 1888 door arts Wallace Abbott uit Chicago. Binnen AbbVie verenigen we de expertise en solide basis van een farmaceutisch bedrijf met het innovatieve vermogen en het ondernemerschap van de biotechnologie. Door deze bijzondere combinatie kunnen we een waardevolle bijdrage leveren aan de gezondheidszorg.


29.000 werknemers wereldwijd

Wereldwijd werken bij AbbVie 29.000 medewerkers in meer dan 175 landen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Chicago. In Nederland werken 330 mensen, waarvan 200 zich vanuit Hoofddorp dagelijks inzetten voor de beschikbaarheid van onze geneesmiddelen, het juiste gebruik ervan én de zorg eromheen. In Zwolle hebben wij 130 collega’s, die samen verantwoordelijk zijn voor de internationale logistiek en supply chain.
 

ab-us-feature1

ZIEKTEBEELDEN

Onze passie is complexe aandoeningen aanpakken met onze innovatieve geneesmiddelen en bijbehorende zorgoplossingen.

Lees verder »

ab-us-feature2

SAMEN VOOR DE ZORG

Vernieuwing is nodig om de zorg toekomstbestendig te maken. AbbVie draagt hier graag aan bij.

Lees verder »

ab-us-feature3

INNOVATIE

Wij richten ons op de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen die overtuigende klinische prestaties leveren.

Lees verder »

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?