Werken met integriteit

We streven ernaar om altijd het juiste te doen. Onze integriteit is van het hoogste niveau. Daarmee halen we de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit, naleving en veiligheid.


Gedragscode

De basis van onze integriteit is AbbVie's gedragscode

Wij gaan voor een duurzame, positieve impact op de levens van mensen met complexe aandoeningen. Dat doen we door integer te handelen bij alles wat we doen.

Diversiteit en inclusie

We zetten ons in voor gelijkheid, diversiteit en inclusiviteit. In welk geval dan ook. Het is de basis van wie we zijn en waar we voor staan. Het bepaalt hoe we met elkaar omgaan. 

Transparantie en regelgeving

We werken integer en transparant - zonder uitzondering. We houden ons altijd aan alle geldende wet- en regelgeving én vrijwillige gedragscodes die relevant zijn voor onze branche.

Duurzaamheid

We ondersteunen initiatieven op het gebied van milieu en maatschappij die zorgen voor duurzame groei. Daarmee creëren we een positieve impact voor toekomstige generaties.

Ethiek en naleving

AbbVie richt zich met ethiek en naleving op sterk leiderschap, duidelijke richtlijnen, effectieve communicatie, relevante trainingen, verantwoordelijkheid, beoordeling en verbetering.

aandachtsgebieden