Goede zorg en een betere kwaliteit van leven

Daar zetten we ons bij AbbVie continu voor in

Onze missie

Onze missie is duidelijk: zorg voor iedereen die dat nodig heeft, zodat mensen weer fit kunnen zijn voor hun werk en privéleven. Dat doen we door te blijven innoveren, groeien en verbeteren. We komen tot nieuwe oplossingen voor mensen die nog niet voldoende geholpen zijn met de huidige behandelmogelijkheden. En we verbeteren de opties die er zijn voor met mensen met complexe aandoeningen. Hun leven beter maken, daar draait het om.

Dat doen we niet alleen. Door onze krachten te bundelen, is er meer mogelijk en kunnen we echt het verschil maken. We werken samen met zorgorganisaties, zorgverleners en patiënten om de gezondheidszorg in Nederland te verbeteren. Zodat mensen persoonlijker, eerder en beter geholpen worden. Eerlijke en toegankelijke zorg, daar blijven we ons elke dag voor inzetten. Voor íedereen die dat nodig heeft. 

woman on beach
Onze principes
Onze principes

We omarmen verschillende achtergronden en perspectieven over de hele wereld. Bij ons is iedereen welkom en wordt gelijk behandeld, met waardigheid en respect. Daardoor kunnen we ons allemaal optimaal inzetten.

We dragen met trots een steentje bij aan de gemeenschappen die we dienen, waarmee we een blijvende impact hebben op de gezondheidszorg. Wat we doen is niet eenvoudig, maar we blijven doorgaan omdat we weten dat het levens verandert - elke dag opnieuw.

Onze Principes

Onze principes zijn fundamenteel. Ze verenigen ons, sturen onze beslissingen en inspireren ons.

Richard A. Gonzalez
Chairman & CEO, AbbVie