Welzijn en vitaliteit

Onze werkomgeving is erop gericht om jou te ondersteunen in alles wat je doet. Als jij je goed voelt, kun je het beste uit jezelf halen. Voor jezelf, voor AbbVie en voor de maatschappij.

Vitaliteitsprogramma's

Vitaliteit is essentieel voor het succes van onze medewerkers. We vinden het belangrijk dat medewerkers goed voor zichzelf zorgen. Daarom is er op kantoor bijvoorbeeld dagelijks vers fruit beschikbaar en biedt de catering gezonde en zoveel mogelijk verse voeding. Ook kunnen medewerkers zich regelmatig inplannen voor een stoelmassage op kantoor. En met ons 'AbbVie in Motion' programma stellen we sportieve doelen die je als team kunt behalen, om bewegen te stimuleren en vooral ook leuker te maken.

Onze werkomgeving is uitgeroepen tot 'migraine friendly workplace', waar aanpassingen voor mensen met migraine en begrip over deze aandoening centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan bewustwordingscampagnes, flexibele werktijden en rustige ruimtes.

Daarnaast heeft AbbVie een abonnement op de Personal Coaching Service van EAP. Deze coaching experts zijn gespecialiseerd in het vergroten van veerkracht, vitaliteit en bevlogenheid. Medewerkers kunnen vertrouwelijk en kosteloos gebruikmaken van hun diensten.


Het Where We Work-model van AbbVie heeft me de ruimte gegeven om het type ouder te zijn dat ik wil zijn.

Katie Kalivoda
Director, Third Party Manufacturing, Operations, AbbVie

Flexibel werken

Onze flexibele manier van werken helpt jou om je leven in te richten op een manier die bij je past. Wil je graag verschillende functies combineren in één rol? Dan kijken we naar de mogelijkheden. Bij ons krijg je geen one-size-fits-all model, maar werkzaamheden die echt aansluiten bij je vaardigheden. Wil je graag naast je werk nog tijd hebben voor andere zaken? Dan is deeltijdwerken of flexibele werktijden misschien iets voor jou. En hybride werken is de norm: we werken doorgaans drie dagen op kantoor en twee dagen op afstand.

Hybride werken

Doorgaans werken we op maandag, dinsdag en donderdag op kantoor, en op woensdag en vrijdag op afstand.Flexibele werktijden

Werk op momenten dat het jou uitkomt, op een manier die bij jouw leven past. Samen zorgen we voor een goede werk-privébalans.


Laat je comfortzone achter je

Ongeacht je rol, niveau of achtergrond - we willen dat je bij ons groeit en succesvol bent. Daarom bieden we een werkomgeving die jou in staat stelt het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.