De beste zorg bereik je samen

We werken samen met zorgorganisaties, zorgverleners en patiënten om de uitdagingen van de gezondheidszorg het hoofd te bieden. Zodat mensen eerder en beter geholpen worden.

Partner in zorg

Persoonlijke en eerlijke zorg voor iedereen

Een behandeling is meer dan geneesmiddelen alleen. Daarom kijkt AbbVie verder. We doorbreken samen met onze partners barrières in de zorg.

Partner in zorg
Partner in zorg

Verbetering van zorg bereik je niet van vandaag op morgen. Daarom kiezen wij voor lange termijn samenwerking met onze partners. Dit kunnen bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgverleners, overheden of patiëntenorganisaties zijn.

We brengen belangrijke spelers bij elkaar, bouwen aan coalities en werken aan nieuwe zorginitatieven. We stellen ons netwerk, onze kennis en middelen ter beschikking om de zorg in Nederland naar het volgende niveau te krijgen. Samen hebben we één doel: persoonlijke en eerlijke zorg voor iedereen. 

AbbVie Care

Patiënten staan centraal in alles wat we doen: van geneesmiddelen ontwikkelen tot programma's opzetten in de zorg. Om behandelingen vol te houden bieden we aanvullend ondersteuning met ons AbbVie Care programma. We helpen nu 4500 mensen in Nederland die leven met een chronische ziekte met AbbVie Care.

Fit voor werk en privéleven

Mee kunnen blijven doen aan de maatschappij, dát is wat er toe doet voor veel mensen die chronisch of ernstig ziek zijn. Een belangrijk onderdeel hiervan is aan het werk blijven. Daarom geven wij dagelijks invulling aan de ambitie ‘mensen helpen fit te zijn voor werk en privéleven’.

Initiatieven & samenwerkingen

Samenwerking
250
+
partners, waaronder onderzoeksinstituten, biotechbedrijven, universiteiten, overheidsorganisaties en non-profit