Esthetiek

Wij ontwikkelen producten en technologieën die de vooruitgang van de esthetische geneeskunde stimuleren.

Vooroplopen in de esthetische geneeskunde

Vanuit Allergan Aesthetics, een onderneming van AbbVie, ontwikkelen we een portfolio van toonaangevende merken en producten op het gebied van esthetica en brengen deze op de markt. Ons esthetiek portfolio omvat injectables voor het gezicht, body contouring en huidverzorging.

Data-analyse, trendrapportage en insights mining helpen ons inzicht te krijgen in de behoeften van klanten. Hierdoor kunnen we een van de grootste, meest onderzochte portefeuilles en pijplijnen in de medische estheticasector aanbieden.


Wetenschappers op onze R&D-locatie in Irvine, Californië, bevorderen de ontdekking en ontwikkeling van esthetische geneesmiddelen.

Het vermogen om oplossingen voor patiënten te vinden is echt versterkt toen Allergan in 2020 onderdeel werd van AbbVie. Het brengt innovatie, technologie en technische expertise samen om onze doelen te bereiken.

Darin Messina, Ph.D.
SVP, R&D Allergan Aesthetics, een AbbVie onderneming

Onderzoeksinteresses

We doen wetenschappelijk onderzoek naar de tekenen van veroudering en de onderliggende oorzaken ervan. Hiermee bouwen we aan een portfolio van innovatieve esthetische oplossingen die de zorgstandaard opnieuw definiëren. Ons onderzoek is gericht op vijf verschillende gebieden: neurotoxinen, vulstoffen voor zacht weefsel, niet-invasieve lichaamscontouren, plastische chirurgie en regeneratieve geneeskunde, en plaatselijke huidverzorging. Onze onderzoeksinteresses omvatten:

Verdieping van het neurotoxinelandschap
Door voort te bouwen op onze decennialange ervaring in zowel esthetische als therapuetische toepassingen van neurotoxinen, willen we nieuwe toepasingen ontdekken. Hiermee kunnen we de huidige benaderingen diversiferen, bijvoorbeeld met betrekking tot formuleringen, serotypen en duur van de effecten.

Vernieuwen van de wetenschap rondom fillers
We streven naar vooruitgang in de wetenschap van fillers door nieuwe injectables te ontwikkelen. Hiermee richten we ons op het aanpakken van tekenen van veroudering als gevolg van verlies van structurele elementen in de huid en onderliggende weefsels.

Niet-invasieve lichaamscontouren
We doen onderzoek  naar niet-invasieve lichaamscontouren voor plaatselijke vetvermindering, lichaamssculptuur, kernversterking en cellulitisbehandelingen, met potentiële groeigebieden in huidlaxiteit en littekenbeheer.

Toonaangevend in de plastische chirurgie en regeneratieve geneeskunde 
Onze focus ligt op innovatie  in implanteerbare medische hulpmiddelen en technologieën en platforms die gericht zijn op de wederopbouw en regeneratie van zachte weefsels. Dit is cruciaal voor mensen die reconstructieve procedures ondergaan.

Uitbreiding van portfolio van topische huidverzorgingsproducten
We willen ons assortiment van huidverzorgingsproducten verbreden, zodat het geschikt is voor diverse huidtypes en voor huidaandoeningen zoals hyperpigmentatie en acne.

Wil jij ook het verschil maken in de esthetiek?

Ontdek onze carrièremogelijkheden bij Allergan Aesthetics. Wij weten hoeveel invloed zelfvertrouwen kan hebben op het leven.

Daarom zetten wij ons elke dag in voor dat ene doel: het versterken van vertrouwen. Vertrouwen voor onze klanten, hun patiënten en vertrouwen in elkaar.