Diversiteit en inclusie

Wij staan voor gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusiviteit. Bij AbbVie kun je áltijd jezelf zijn en wordt iedereen gerespecteerd.

Onze ambitie

We zetten ons in voor gelijkheid, diversiteit en inclusiviteit. In welk geval dan ook. Het is de basis van wie we zijn en waar we voor staan. Het bepaalt hoe we met elkaar omgaan. Dit houdt onder andere in dat we verschillende perspectieven waarderen, een inclusieve cultuur creëeren en alle werknemers behandelen met waardigheid en respect. 

Het beste uit onszelf halen...

Een diverse en inclusieve cultuur is voor ons een noodzaak. Een voorwaarde om integer te handelen, innovatie te stimuleren, levens te transformeren, onze gemeenschap te dienen en diversiteit en inclusie te omarmen. Het is niet zomaar 'het juiste om te doen', het is noodzakelijk om ons bedrijf tot een succes te maken. Om te innoveren en om nu én in de toekomst te kunnen presteren.

…zodat we écht het verschil kunnen maken in de levens van patiënten

Het ontwikkelen van onze innovatieve geneesmiddelen vereist een diversiteit van gedachten. Iets dat alleen ontstaat als er diverse mensen bij ons werken. En daarnaast helpen we een grote verscheidenheid aan patiënten over de hele wereld. Het is cruciaal dat we als bedrijf hen niet alleen weerspiegelen, maar ook vertegenwoordigen. Diversiteit is de kracht achter ons bedrijf. 


Diversiteit en een inclusieve cultuur zijn voor ons een voorwaarde - onze inzet voor gelijkheid, diversiteit en inclusie is fundamenteel voor wie we zijn, hoe we werken en hoe we met elkaar omgaan. Deze focus versterkt ons vermogen om te innoveren en is cruciaal om nu en in de toekomst te presteren.

Assil Omar
Vice President, Chief Equity Officer


Beoordelingen en erkenningen

  • Human Rights Campaign Corporate Equality Index
  • DiversityInc. "Top 50 Companies for Diversity"
  • Great Place To Work "Best Workplaces" in Nederland, Europa en de wereld
  • Seramount "100 Best Companies"
  • Disability:IN​ "Best Places to Work for Disability Inclusion"

Waarom diversiteit en inclusie belangrijk zijn

VOOR ONZE MENSEN

Als iedereen zichzelf kan zijn op de werkvloer en als ze met respect en waardigheid worden behandeld, maximaliseren we het potentieel van elke medewerker. Bij ons kun je altijd jezelf zijn.

VOOR ONZE PATIËNTEN

Het ontwikkelen en leveren van innovatieve geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld, vraagt om ideeën en creativiteit van een grote diversiteit aan mensen.

VOOR ONS BEDRIJF

Diversiteit en inclusie zijn de kracht achter ons bedrijf: door talent aan te trekken, onze kwaliteit te verbeteren en ons te helpen continu te innoveren voor de mensen die het nodig hebben.