Onze geneesmiddelen

De kwaliteit van leven van patiënten staat bij ons op één. We ontwikkelen geavanceerde geneesmiddelen om zorg beschikbaar te maken voor iedereen die dat nodig heeft.

Onze geneesmiddelen

De oplossingen die we bieden voor de zorg

Geneesmiddelen blijven verbeteren én nieuwe oplossingen vinden. Bekijk wat er nu op de markt is en wat we nog aan het onderzoeken zijn.

Geneesmiddelen

AbbVie heeft geneesmiddelen voor verschillende ziektebeelden. Bekijk het overzicht van alle geneesmiddelen die goedgekeurd zijn voor de Nederlandse markt. Je vindt hier ook de productkenmerken en de bijsluiter.

Geneesmiddelen in ontwikkeling

Er zijn nog altijd mensen die onvoldoende geholpen zijn met de huidige behandelopties. Daarom blijven we onderzoek doen naar nieuwe mogelijkheden en betere behandelingen. In onze pipeline zie je hoe ver we zijn met onze onderzoeken en klinische studies.

Medische hulpmiddelen

Naast geneesmiddelen bieden we ook medische hulpmiddelen aan voor uiteenlopende aandoeningen. Zo optimaliseren we de zorg voor patiënten. Je vindt hier de gebruiksaanwijzingen en aanvullende informatie over onze medische hulpmiddelen.Risicominimalisatie

Risico's van geneesmiddelen zo klein mogelijk maken

Voor iedereen die met onze geneesmiddelen werkt, zowel patiënten als zorgverleners, maken we voorschriften om de risico's te beperken en te voorkomen.