Vind jouw plek bij AbbVie

Bij AbbVie zoeken we elke dag naar nieuwe en betere manieren om mensen over de hele wereld te helpen.


Het maakt niet uit in welk team je bij AbbVie werkt, het doel is hetzelfde: echt een verschil maken in de levens van mensen die het hard nodig hebben. Of je nu in het laboratorium, op kantoor of in het veld werkt. Daarom blijven we vragen stellen, op zoek naar nieuwe ideeën en perspectieven. Samenwerken in multidisciplinaire teams om de beste oplossingen te vinden. We hebben veel gemeen met de mensen voor wie we het allemaal doen. Per slot van rekening zijn wij in de eerste plaats zelf ook vriend, broer, zus, ouder, en soms ook patiënt.

Werken bij AbbVie

Ontdek jouw carrièremogelijkheden


Het zijn de kansen die ik hier heb gekregen die me hebben geholpen om me te ontwikkelen tot de leider die ik nu ben.

Melvin Torres
Supervisor, Operations, AbbVie
Voordelen

We steunen je. In je carrière en je leven. Bij ons krijg je goede arbeidsvoorwaarden, een fijne werkomgeving en ruimte om zelf invulling te geven aan wat jij belangrijk vindt. Bekijk alle voordelen.

Welzijn en vitaliteit

Onze werkomgeving is erop gericht om jou te ondersteunen in alles wat je doet. Als jij je goed voelt, kun je het beste uit jezelf halen. Voor jezelf, voor AbbVie en voor de maatschappij.

Groei en ontwikkeling

Durf jezelf uit te dagen en ver uit je comfortzone te stappen. Wij geloven in persoonlijke en zelfgestuurde groei en ontwikkeling. Elke werknemer maakt een eigen ontwikkelplan met persoonlijke doelen.


Vind de baan die bij jou past


Er is plek voor jou bij AbbVie. Ontdek jouw carrièremogelijkheden en ga de uitdaging aan. Als jij ook het verschil durft te maken.