Nederland - Nederlands
selecteer een land

AbbVie Care: meerwaarde bieden rond onze geneesmiddelen

AbbVie is trots op de innovatieve geneesmiddelen voor mensen met complexe aandoeningen. Tegelijkertijd weten we dat een behandeling alleen vaak niet genoeg is. Een ziekteproces is heel persoonlijk. Samen met partners in de zorg werken wij aan zorgoplossingen rond onze geneesmiddelen.


Patiëntenreis als uitgangspunt

Het verloop en de ervaring van een ziekte is voor iedereen anders. Daarom verdiepen we ons in de reis die iemand maakt tijdens zijn of haar behandeling: Patient Journey. Deze methode geeft ons inzicht in wat de patiënten nodig hebben: van de eerste symptomen, tot diagnose, eventuele genezing en alles ertussenin. Ook het behandeltraject en de emotionele én sociale ervaringen brengen wij in kaart.


Nieuwe zorginitiatieven

Wij brengen belangrijke spelers bij elkaar om te komen tot nieuwe zorginitiatieven. Samen met onze partners in de zorg zetten we ons in voor praktische, emotionele en sociale ondersteuning van patiënten tijdens hun behandeling. De inzet en motivatie van de patiënt draagt voor een belangrijk deel bij aan het succes van de behandeling. Daar waar het kan, helpen wij mensen meer grip te krijgen op hun ziekte. We ondersteunen ze om zo zelfstandig mogelijk met de ziekte om te gaan.


Zorgoplossingen op maat

Onze zorgoplossingen variëren van praktische informatie waarmee de arts of verpleegkundige de patiënt extra kan ondersteunen, op de behoefte van de patiënt afgestemd materiaal tot handige tools voor juist en op tijd medicatie innemen. We maken dit zo persoonlijk mogelijk door rekening te houden met de persoonlijke kenmerken en overtuigingen van de patiëntengroepen. Bijvoorbeeld: informatie in meerdere talen bij een veeltalige doelgroep, voorleesfunctie bij slechtzienden en logistieke oplossingen bij minder valide chronisch zieke mensen. Daarnaast bieden we zorgverleners ondersteuning op het gebied van logistiek en distributie van onze geneesmiddelen, zodat ze optimale zorg kunnen leveren.

Bekijk voor meer informatie: www.abbviecare.nl 

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?