AbbVie beste biofarmaceutisch bedrijf om te werken in Europa

AbbVie heeft de tweede plaats behaald op de lijst van Europese Best Workplaces 2021 van Great Place to Work in de categorie ‘Multinationals’. Dit is het zevende jaar op rij dat het biofarmaceutische bedrijf een hoge notering heeft in deze lijst voor goed werkgeverschap op Europees niveau. Een belangrijke erkenning in een jaar dat in het teken stond van de pandemie. Het laat de waardering van de medewerkers zien voor de bedrijfscultuur.

“We vergeten het jaar 2020 niet snel, een jaar als geen ander dat ingewikkeld was voor iedereen. Bij AbbVie is het ons gelukt om samen stappen vooruit te zetten, ons aan te passen en elkaar te ondersteunen zodat we onze gezamenlijke doelen konden behalen”, aldus Pilar Marquez, Human Resources Directeur, AbbVie West Europa en Canada. “We zijn trots op wat we hebben bereikt met elkaar onder deze lastige omstandigheden. Onze medewerkers hebben een enorme inzet getoond om het verschil te blijven maken voor mensen die moeten leven met een ziekte.”

Eerder dit jaar behaalde AbbVie Nederland, met locaties in Hoofddorp en Zwolle, de 1e plek in de prestigieuze lijst van Best Workplaces in de categorie Multinationals Nederland 2021.