AbbVie beste biofarmaceutische werkgever in Europa

AbbVie is door Great Place to Work© uitgeroepen tot de beste biofarmaceutische multinational in Europa om voor te werken, voor het tweede jaar op rij. 

AbbVie is door Great Place to Work© uitgeroepen tot de beste biofarmaceutische multinational in Europa om voor te werken, voor het tweede jaar op rij.

AbbVie neemt de tweede plaats in op de lijst van “Best Workplaces in Europe” die Great Place to Work heeft gepubliceerd: 
https://www.greatplacetowork.com/europe-2022

Deze erkenning weerspiegelt de ervaringen van werknemers op het gebied van vertrouwen, innovatie, cultuur en leiderschap in Europa.  

De ranglijst van Best Workplaces in Europa is gebaseerd op de onderzoeksgegevens (survey data) van Great Place to Work onder 1,4 miljoen werknemers van ruim 3.000 bedrijven in 37 landen in Europa.

De afgelopen zeven jaar heeft AbbVie steeds in de top-10 van Best Workplaces gestaan. Dit is het tweede jaar op rij dat AbbVie de tweede plek onder multinationals inneemt. Het vormt een bevestiging van het commitment en de inspanningen om een cultuur te creëren waarin werknemers het verschil maken in het leven van mensen. Daarbij staat de kwaliteit van leven van patiënten steeds voorop.

General Manager van AbbVie Nederland, Ignacio Tuduri: “Bij AbbVie werken we aan een cultuur die balans van werk en privéleven, development, innovatie en maatschappelijk bewustzijn hoog in het vaandel heeft staan. Elke medewerker van AbbVie draagt hier aan bij op zijn of haar eigen unieke manier en daar heb ik veel waardering voor. Het is onze ambitie om met elkaar een positieve impact op de levens van mensen te creëren en daarmee een Great Place to Work te zijn”. 

AbbVie wordt in maar liefst 17 Europese landen erkend als Great Place to Work: België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.