AbbVie 4e beste werkplek ter wereld

Volgens Great Place To Work

AbbVie heeft de vierde plaats behaald op de lijst van World’s Best Workplaces van Great Place To Work. Dit is het zevende jaar op rij dat het biofarmaceutische bedrijf op deze prestigieuze lijst staat van toonaangevende werkgevers wereldwijd. Met de vierde plaats is AbbVie twee plaatsen gestegen ten opzichte van 2022. 

World’s Best Workplaces

Bedrijven die op de World’s Best Workplaces lijst staan, hebben een werkomgeving waarin vertrouwen, trots en plezier onder werknemers centraal staan. Great Place To Work heeft de mening gevraagd van 6.2 miljoen werknemers wereldwijd over zes thema’s: gedurfd leiderschap, innovatiekracht, maximaliseren van ieders leiderspotentieel, vertrouwen, effectief leiderschap en betekenisvolle waarden. Naast vragen naar de mening van de medewerkers, weegt Great Place To Work het werkgeversbeleid mee in het onderzoek. Onder andere op het gebied van ontwikkelen, werving en belonen.

Maar liefst 89% van de medewerkers van AbbVie heeft aangegeven in het onderzoek dat AbbVie een fijne plek is om te werken. Daarnaast geeft ook meer dan 90% van de AbbVie-werknemers aan dat zij het gevoel hebben dat zij echt een verschil maken, een bijdrage leveren aan hun gemeenschap en trots zijn op hun werk. Bekijk hier alle resultaten van het Great Place To Work onderzoek over AbbVie.Great Place To Work

Al meer dan 30 jaar helpt Great Place To Work wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een ‘Great Workplace’. Elk jaar helpen ze meer dan 300 organisaties en bijna 70.000 werknemers een eerste stap te zetten naar een vertrouwen van cultuur. Hierbij staat de relatie tussen medewerkers en managers in de organisatie centraal onder het motto: “Vertrouwen is de strategie die altijd en overal werkt.” Hoe meer onderling vertrouwen er is in een organisatie, hoe prettiger medewerkers en leidinggevenden het vinden om voor die organisatie te werken.

Kijk op de website Great Place To Work voor meer informatie over het bedrijf en hun filosofie.