AbbVie erkend als ‘Best Workplace’ in Europa

AbbVie is gestegen naar de vierde plaats in Europa’s Best Workplaces lijst van Great Place to Work®. Voor het vijfde jaar op rij ontvangt AbbVie deze erkenning voor goed werkgeverschap op Europees niveau.

“Op een werkplek waar mensen elkaar vinden in een gedeelde ambitie, komen mooie dingen tot stand”, aldus Pilar Marquez, Human Resources Directeur, AbbVie West Europa en Canada.

Meer dan 1.3 miljoen medewerkers in Europa vulden de Great Place to Work vragenlijst in. De hoge notering in de Great Place to Work lijst is een erkenning voor AbbVie’s ambitie om een werkomgeving te creëren waarin samenwerking, respect en enthousiasme centraal staan. “Wij zijn succesvol dankzij de inzet van onze mensen. Daarom hebben wij goed werkgeverschap hoog in het vaandel staan”, aldus Marquez.

Eerder dit jaar veroverde AbbVie in Nederland reeds de 5e plek in de prestigieuze lijst van Best Workplaces in de categorie Multinationals. Bij AbbVie zetten we ons dag in dag uit in om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van patiënten.