AbbVie opnieuw in top 10 van beste Nederlandse werkgevers

In het jaarlijkse onderzoek van Great Place to Work staat AbbVie op de 6e plaats op de lijst van Best Workplaces Nederland 2023 in de categorie Multinational Companies. 

In het jaarlijkse onderzoek van Great Place to Work staat AbbVie op de 6e plaats op de lijst van Best Workplaces Nederland 2023 in de categorie Multinational Companies. AbbVie staat maar liefst voor de negende achtereenvolgende keer in de top 10 van Best Workplaces, en kreeg in 2021 zelfs de eerste plek toebedeeld. De plaatsing is opnieuw een bevestiging dat AbbVie medewerkers jaar in, jaar uit plezier hebben in hun werk, trots zijn op wat zij doen en met vertrouwen samenwerken.

Ignacio Tuduri, General Manager van AbbVie Nederland: “Onze cultuur bij AbbVie is speciaal en daar hecht ik ook persoonlijk veel waarde aan. We geloven namelijk dat de manier waarop we samenwerken belangrijk is voor het behalen van resultaat en we kijken geïntegreerd naar identiteit, strategie, cultuur en talent. Als bedrijf we werken actief aan een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, ontwikkeling voorop staat en collega’s optimaal kunnen presteren. Op deze manier maken we elke dag het verschil in het leven van patiënten en zijn we een fijne werkgever voor collega’s, wat weerspiegelt wordt door deze plek in de lijst van Best Workplaces Nederland.”

“Onderzoeken zoals Great Place to Work helpen om inzicht te krijgen in hoe ons werkgeversbeleid wordt ervaren door onze collega’s. Op basis van de resultaten formuleren en implementeren we concrete verbeterpunten, waardoor we ook blijven groeien als organisatie. Daarom ben ik trots dat we voor de negende keer in de Best Workplaces Nederland zijn opgenomen.” aldus Simone Frankema, General Manager van AbbVie Logistics BV.

Over Great Place to Work
De lijst van Best Workplaces Nederland wordt elk jaar samengesteld door Great Place to Work, een organisatie die elk jaar medewerkersonderzoeken uitvoert bij 10.000 organisaties in 60 landen. In het onderzoek vraagt Great Place to Work de mening van medewerkers op vijf thema’s: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Naast vragen naar de mening van medewerkers, kijkt Great Place to Work in het onderzoek ook naar het werkgeversbeleid. Bijvoorbeeld met betrekking tot ontwikkelen, werving en belonen. Wil je meer weten over het jaarlijkse onderzoek? Bezoek dan de website van Great Place to Work voor meer informatie. 

Werken bij AbbVie

Bij AbbVie geloven we in de kracht van innovatie en zijn we vastbesloten om de beste geneesmiddelen en zorgoplossingen te ontwikkelen. Dat doen we samen met onze zorgpartners. Want de beste zorg bereik je met elkaar.

Zo dragen we bij aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met complexe aandoeningen. Zo helpen we mensen fit te zijn voor werk en privéleven zodat ze de kans krijgen om te blijven leven zoals zij willen. Zo zetten we ons in voor verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg.

Wij blijven investeren in de aandachtsgebieden waarin we expertise hebben opgebouwd: immunologie, neurologie, oncologie, virologie, oogheelkunde en esthetiek. We blijven ons elke dag inzetten voor nieuw onderzoek, nieuwe mogelijkheden en betere behandelingen, voor wie de huidige behandelmogelijkheden nog ontoereikend zijn. En we blijven innoveren en werken aan initiatieven die impact voorop stellen. Voor de patiënt, zijn naasten en de samenleving.

Wij zijn AbbVie. Een biofarmaceutisch bedrijf dat zich inzet voor goede zorg.

Ben je enthousiast over werken bij AbbVie? Bekijk dan onze open vacatures.