AbbVie weer #1 werkgever van Nederland


Na in 2021 ook al verkozen te zijn tot beste werkgever van Nederland, staat AbbVie in 2024 weer bovenaan de lijst met beste werkgevers van Nederland. Dit blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Great Place to Work, een organisatie die medewerkersonderzoeken uitvoert bij 10.000 organisaties in 60 landen staat.

Bovendien is het het tiende achtereenvolgende jaar dat AbbVie in de top 10 van Best Workplaces staat. In 2024 heeft AbbVie Nederland meegedaan in de categorie mid-large (250-499 werknemers). Dat AbbVie wederom in de lijst staat, is een bevestiging van de unieke cultuur en de fijne werkomgeving die we hebben gecreëerd en ook blijven verbeteren.

Simone Frankema, General Manager van AbbVie Logistics: “Dit is echt iets wat we samen bereikt hebben. Als bedrijf vinden we het belangrijk dat alle collega’s zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Onze cultuur en werkomgeving stelt ons in staat om impact te maken voor patiënten. Dat is uiteindelijk waarvoor we het doen.”

“Het maakt me trots dat we voor het tiende jaar achtereen in de lijst met Best Workplaces staan”, zegt Ignacio Tuduri, General Manager van AbbVie Nederland. “Dit toont aan dat ons werkgeversbeleid continu van hoge kwaliteit is, dat we goed met de jaren meegaan en dat we naar onze werknemers blijven luisteren. En weer de nummer één zijn, dat is natuurlijk erg speciaal.” 

Over Great Place To Work
De lijst van Best Workplaces Nederland wordt elk jaar samengesteld door Great Place to Work. Een onderzoeks- en adviesbureau en dé autoriteit op het gebied van organisatiecultuur. De lijst van Best Workplaces 2024 is gebaseerd op de Trust Index™, het medewerkersonderzoek van Great Place To Work. Dit onderzoek vertelt organisaties hoe ze volgens hun eigen medewerkers scoren op vertrouwen.

Werken bij AbbVie
Bij AbbVie geloven we in de kracht van innovatie en zijn we vastbesloten om de beste geneesmiddelen en zorgoplossingen te ontwikkelen. Dat doen we samen met onze zorgpartners. Want de beste zorg bereik je met elkaar.

Zo dragen we bij aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met complexe aandoeningen. Zo helpen we mensen fit te zijn voor werk en privéleven zodat ze de kans krijgen om te blijven leven zoals zij willen. Zo zetten we ons in voor verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg.

Wij blijven investeren in de aandachtsgebieden waarin we expertise hebben opgebouwd: immunologie, neurologie, oncologie, virologie, oogheelkunde en esthetiek. We blijven ons elke dag inzetten voor nieuw onderzoek, nieuwe mogelijkheden en betere behandelingen, voor wie de huidige behandelmogelijkheden nog ontoereikend zijn. En we blijven innoveren en werken aan initiatieven die impact voorop stellen. Voor de patiënt, zijn naasten en de samenleving.

Wij zijn AbbVie. Een biofarmaceutisch bedrijf dat zich inzet voor goede zorg.