Skip to main content

Ontwikkelen en verbeteren

Wil jij jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd de zorg verbeteren? Dat kan bij AbbVie. Wij zijn een biofarmaceutisch bedrijf dat zich wereldwijd inzet voor goede zorg voor patiënten. Wij geloven in de kracht van innovatie en zijn vastbesloten om de beste geneesmiddelen en behandelingen te ontwikkelen. Dat doen we samen met onze zorgpartners, want de beste zorg bereik je samen. Zo helpen we mensen aan een betere kwaliteit van leven.

Wij bieden je een stimulerende omgeving, met werk dat ertoe doet. Een omgeving die je uitdaagt, elke dag opnieuw. Met inspirerende collega’s. Met teamwork. En met een open, resultaatgerichte cultuur, gebaseerd op inclusie en diversiteit.

Zoek je een omgeving waarin je baanbrekend werk kunt doen? Met volop carrièrekansen en een goede werk/privébalans? Waar je continu kunt leren en je persoonlijke ontwikkeling zelf kunt vormgeven? Dan is AbbVie misschien iets voor jou.

Mensen helpen om fit te zijn
voor werk en privéleven,

 

zo draagt AbbVie bij aan de kwaliteit van leven
van mensen in de Nederlandse samenleving

Internationale organisatie

AbbVie is een internationaal bedrijf met medewerkers in meer dan 70 landen. Een internationale carrière opbouwen en internationale projecten behoren dus tot de mogelijkheden, en je hebt de kans om te leren van andere culturen.

Plezier in ons werk

Iedereen krijgt de ruimte  om eigen ideeën uit te dragen, uitdagingen aan te gaan en nieuwe oplossingen te vinden die mensen écht helpen. We stimuleren je om te groeien. Ook helpen we medewerkers om zich goed te voelen. Iemand die lekker in zijn vel zit, presteert ook beter. Zo halen we het beste uit onszelf en hebben we meer plezier in ons werk en leven. Dat is goed voor onze medewerkers, voor AbbVie én voor de gezondheidszorg.

Goed werkgeverschap

Voor al onze (toekomstige) medewerkers willen wij een geweldige werkplek zijn. Doordat we jaarlijks het Great Place to Work-onderzoek houden, krijgen we inzicht in hoe ons werkgeversbeleid wordt beleefd.. Op basis van de resultaten kunnen we verbeterpunten formuleren en blijven groeien als organisatie. Een organisatie waar medewerkers het naar hun zin hebben, waar zij trots op zijn en waarin zij met plezier en vertrouwen samenwerken.

Lees meer over ons werkgeversbeleid in de GPTW Culture Audit.

Diverse afdelingen en collega's

Bij AbbVie werken wereldwijd duizenden mensen met verschillende achtergronden, vakkennis en perspectieven. In onze open cultuur kunnen zij hun eigen unieke ideeën, benaderingen en ervaringen omzetten in concrete plannen, inbrengen en realiseren. Deze diversiteit zorgt voor een dynamische en krachtige organisatie.

Mensen helpen

Mensen helpen, we doen niets liever dan dat. We kunnen dat niet zonder onze gepassioneerde medewerkers. We hebben veel gemeen met de mensen voor wie we het allemaal doen. Per slot van rekening zijn wij in de eerste plaats zelf ook vriend, broer, zus, ouder, en soms ook patiënt.

Multidisciplinaire teams gaan voor het beste resultaat

AbbVie heeft verschillende expertises, maar we delen één passie: ’s werelds meest complexe en ernstige ziekten aanpakken. Gedreven collega’s met verschillende achtergronden dragen hieraan bij. Van arts tot bioloog, van apotheker tot organisatieadviseur, van marketeer tot patiëntenvoorlichter. In multidisciplinaire teams gaan wij voor het beste resultaat.

AbbVie heeft de volgende afdelingen:

 • Market Access & External Affairs
 • Medical Affairs
 • Oncology
 • Immunology
 • Eye care
 • Customer Excellence
 • Healthcare Innovation
 • Clinical Site Management
 • Regulatory Affairs
 • Quality Assurance
 • Compliance
 • Supply Chain & Customer Logistics (Zwolle)
 • Corporate Functions
 • Finance