Skip to main content

Carrièremogelijkheden bij AbbVie

Persoonlijke ontwikkeling reikt verder dan een carrière bij AbbVie

AbbVie is een jong en ambitieus biofarmaceutisch bedrijf. Het is onze missie om mensen met complexe aandoeningen te helpen met onze innovatieve geneesmiddelen. Dat doen wij in ziektegebieden als immunologie, neurologie, virologie en oncologie. Van ontdekken, produceren en toegankelijk maken voor patiënten tot zorg dragen voor levering van onze geneesmiddelen op het juiste moment en de juiste plek. Aan deze missie dragen de medewerkers van AbbVie elke dag hun steentje bij. 

De inzet en toewijding van onze medewerkers maakt ons succesvol. We vinden het daarom heel belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen, breed inzetbaar zijn en goed in hun vel zitten. Daarom besteden we binnen AbbVie veel aandacht aan het bedanken en ontwikkelen van onze medewerkers. Onze visie is dat persoonlijke ontwikkeling verder reikt dan de carrière bij AbbVie. Wij kijken breder, naar de inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. Ook hecht AbbVie veel waarde aan het delen en vieren van successen, wat leidt tot een sterk teamgevoel.

Internationale organisatie

AbbVie is een internationaal bedrijf verdeeld in vijf regio’s en met medewerkers in meer dan 70 landen. Een internationale carrière opbouwen is dus mogelijk.

Mensen helpen om fit te zijn voor werk

en privéleven, dát is hoe AbbVie het verschil maakt in de kwaliteit van leven van mannen, vrouwen en kinderen in de Nederlandse samenleving.

Plezier in ons werk

Iedereen heeft de vrijheid om ideeën uit te dragen, uitdagingen aan te gaan en nieuwe oplossingen te vinden die mensen écht helpen. We stimuleren om te groeien. Ook helpen we medewerkers om zich goed te voelen. Iemand die lekker in zijn vel zit, presteert vaak ook beter. Zo halen we het beste uit onszelf en hebben we meer plezier in ons werk en leven. Dat is goed voor onze medewerkers, voor AbbVie én voor de gezondheidszorg.

Goed werkgeverschap

Voor al onze (toekomstige) medewerkers willen wij een geweldige werkplek zijn. Doordat we jaarlijks het Great Place to Work-onderzoek houden, krijgen we inzicht in de mate waarin ons werkgeversbeleid wordt gewaardeerd. Dat inzicht is waardevol. Op basis van de resultaten kunnen we verbeterpunten formuleren en blijven groeien als organisatie. Een organisatie waar medewerkers het naar hun zin hebben, waar zij trots op zijn en waarin zij met plezier en vertrouwen samenwerken.

Lees meer over ons werkgeversbeleid in de GPTW Culture Audit.

 

Diverse afdelingen en collega’s

Bij AbbVie werken wereldwijd duizenden mensen met verschillende achtergronden, vakkennis en perspectieven. In een open cultuur kunnen zij hun eigen unieke ideeën, benaderingen en ervaringen omzetten in concrete plannen, inbrengen en realiseren. Deze diversiteit zorgt voor een dynamische en effectieve organisatie.

Veel gemeen met patiënten

Mensen helpen, we doen niets liever dan dat. We kunnen dat niet zonder onze gepassioneerde medewerkers. We hebben veel gemeen met de mensen voor wie we het allemaal doen. Per slot van rekening zijn wij in de eerste plaats zelf ook vrienden, broers, zussen, ouders, en soms ook patiënt.

Mensen helpen, we doen niets liever dan dat

Multidisciplinaire teams gaan voor het beste resultaat

Wij hebben verschillende expertises, maar we delen één passie:

’s werelds meest complexe en ernstige ziekten aanpakken. Voor een waardevolle bijdrage, werken we met gedreven collega’s met verschillende achtergronden. Van arts tot bioloog, van apotheker tot organisatieadviseur, van marketeer tot patiëntenvoorlichter. In multidisciplinaire teams gaan wij voor het beste resultaat.

AbbVie heeft de volgende afdelingen:

  • Market Access & External Affairs
  • Medical Affairs
  • Specialty & Oncology
  • Immunology
  • Customer Excellence
  • Clinical Site Management
  • Regulatory Affairs
  • Quality Assurance
  • Supply Chain
  • Corporate Functions

 

Nieuwsberichten Werken bij AbbVie