Skip to main content

MENSEN. MISSIE. MOGELIJKHEDEN

AbbVie helpt mensen met complexe aandoeningen met innovatieve geneesmiddelen en bijbehorende zorgoplossingen. Mensen helpen fit te zijn voor werk en privéleven. Daar doen we het voor. Lees hoe wij een bijdrage leveren aan het verbeteren van zorg.

~50.000 medewerkers

Onze medewerkers zijn gepassioneerd, veelzijdig en divers: van arts, tot bioloog, van apotheker tot organisatieadviseur, van marketeer tot patiëntenvoorlichter. We werken in multidisciplinaire teams om oplossingen te vinden die meer doen dan alleen een ziekte behandelen. Zo willen wij een verschil maken in het leven van mensen. 

Wie we zijn

Een onderzoeksgedreven biofarmaceutisch bedrijf

Wij focussen ons op ziektebeelden waar grote medische uitdagingen liggen. Hierbij kijken we verder dan alleen de behandeling. Een ziekteproces is heel persoonlijk. Daarom richten wij ons op wat voor de patiënt het meeste telt: de patient journey. 

Samen maken we het verschil

Om de huidige uitdagingen in de gezondheidszorg het hoofd te bieden, moeten we onze krachten bundelen. Daarom werken wij samen met ziekenhuizen, universiteiten, beleidsmedewerkers en patiëntengroepen. Het is onze overtuiging zo de zorg op lange termijn écht beter te maken.

Strategie

Onze missie staat als een huis

Onze ambitie is om een constante stroom van nieuwe innovatieve geneesmiddelen te realiseren. Zo willen we een verschil maken in de kwaliteit van leven van mannen, vrouwen en kinderen in de Nederlandse samenleving.

In een oogopslag

AbbVie in cijfers

Zie in één oogopslag hoe AbbVie de wetenschap vooruit helpt en een bijdrage levert aan de behandeling van complexe aandoeningen.

AbbVie Logistics (VLOG)

In Zwolle werken 140 collega’s die samen verantwoordelijk zijn 
voor de internationale logistiek en supply chain

Erkenning

Diversiteit, verantwoordelijkheid en prestatie

We zijn trots op de erkenning voor ons werk en onze acties

Transparantie en regelgeving

Transparantie en specifieke wet- en regelgeving zijn vast onderdeel van ons dagelijks handelen