Nederland - Nederlands
selecteer een land

Je voelt je beter als je meedoet

AbbVie heeft als doel om mensen te helpen fit te zijn voor werk- en privéleven. Dat doen we in de eerste plaats met onze innovatieve geneesmiddelen en bijbehorende ondersteuning. Tegelijkertijd weten we dat een behandeling alleen niet genoeg is. Daarom gaat ons werk verder.


Sociaal meedoen is belangrijk

Werk behoort tot de top 3 van wat mensen belangrijk vinden in het leven. Werkbehoud is helaas voor veel mensen met een chronische aandoening niet vanzelfsprekend, terwijl een kleine aanpassing vaak al voldoende is om iemand aan het werk te houden.


Oplossingen om mensen aan het werk te houden

AbbVie zet zich in om deze situatie te verbeteren. Dat doen wij met ons Fit for Work initiatief. Onder leiding van Stichting Centrum Werk Gezondheid werken werkgevers, werknemers, zorgverleners en beleidsmakers samen aan oplossingen om werkenden met een chronische aandoening aan het werk te houden. Hierbij hebben wij een stimulerende en faciliterende rol.


Zorgprocessen en uitkomsten beter sturen

Ook maken we ons sterk voor Patient Reported Outcome Measures (PROMs): uitkomsten van zorg vanuit het perspectief van de patiënt. Het is een essentieel instrument om de gewenste zorguitkomst voor iemand centraal te stellen. PROMs laten de impact zien van een behandeling op de kwaliteit van iemands leven. Is de patiënt nog aan het werk? Kan hij of zij de kinderen nog naar school brengen? PROMs helpen zorgverlener en patiënt om samen het zorgproces en uitkomsten beter te sturen. Zo maken we de zorg patiëntgerichter én doelmatiger.

 

Verlaten abbvie.nl

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is bestemd voor inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals op die website vermeld staat. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over geneesmiddelen en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan waar de site zich op richt, neem dan contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd kan worden weergegeven in een andere taal dan van uw land van herkomst.

De AbbVie website die u hebt opgevraagd is mogelijk niet aangepast voor uw schermafmetingen.

Wenst u verder te gaan naar deze AbbVie website?

Afsluiten abbvie.nl

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is bedoeld voor de inwoners van een bepaald land of bepaalde landen, zoals aangegeven op die site. Als gevolg daarvan kan de site informatie bevatten over farmaceutica en andere producten of het gebruik van die producten die in andere landen of regio's niet is goedgekeurd. Bent u inwoner van een ander land dan de landen waar de site zich op richt, ga dan terug naar AbbVie.com of neem contact op met uw plaatselijke AbbVie-filiaal om de juiste productinformatie voor uw land te krijgen.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze productspecifieke site?

Exit abbvie.nl

Notice

U verlaat nu de website abbvie.nl. AbbVie controleert en bewaakt geen teksten die buiten het domein www.abbvie.nl vallen en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de internetsite die u hebt opgevraagd, of voor links vanuit deze site.

De productspecifieke internetsite die u hebt opgevraagd, is mogelijk niet geoptimaliseerd voor uw schermafmetingen.

Wilt u verdergaan naar deze site?